ITALIA Classics 19/06

Op zondag 19 juni organiseert Vespaclub Koksijde een ontmoetingsdag voor alle Vesparijders uit heel België: de ITALIA Classics.

Er is een ontvangst met ontbijt en koffie op de terreinen van de Italiaanse wijnwinkel La Scaligera te Veurne. Hierna zijn er twee ritten uitgestippeld. Een begeleide rit met de classics, lees de handgeschakelde scooters. (Ook Lambrettas en andere oude scooters zoals Iso Milano, Zundapp, Heinkel, NSU, Cezeta en IWL zijn welkom om mee te rijden.)

Voor de moderne Vesparijder is er een bepijlde rondrit van ongeveer 86 km in de streek. Zij krijgen een roadbook en gpx-route en kunnen de rit op eigen tempo rijden.

's Middags is er een aperitiefmoment en kunnen alle deelnemers genieten van een versgemaakte pasta. Er is een open bar die ook toegankelijk is voor iedereen die eens een kijkje wil komen nemen. Om alles nog wat gezelliger te maken staat er ook een liveband geboekt.

Vespaclub Koksijde werd in oktober 2020 opgericht en telt intussen al 84 leden. Samen maken we deel uit van een grote vespafamilie in België met meer dan 3000 leden. In België bestaan op vandaag een 60-tal vespaclubs die regelmatig bijeenkomsten organiseren om elkaar te ontmoeten en hun passie te delen.

Plaats van het evenement is Wineshop La Scaligera te Veurne, op enkele stappen van het treinstation Koksijde, waar je ook makkelijk je wagen (of trailer) kwijt kan. Vespisti die van ver komen en tevens een overnachting wensen, kunnen contact opnemen met het clubbestuur die hen met plezier verder zal helpen.

In de prijs van 44 euro zijn inbegrepen: ontbijt met koffie en koffiekoeken, rondrit (begeleid of bepijld), roadbook en gpx-file, aperitief, keuze uit 3 pastas, een glaasje wijn, koffie en goodiebag voor de eerste 100 inschrijvingen.

Inschrijven kan tot 10 juni via de website www.vespaclubkoksijde.be of via deze link.

Forza Italia Classics!

480 weergaven0 opmerkingen