LIDMAATSCHAP

AANDACHTIG LEZEN AUB.

Als lid van Vespaclub Koksijde houden wij u op de hoogte van alle ritten en ontmoet u mensen met dezelfde passie: de Vespa. We houden regelmatig bijeenkomsten en rijden af en toe mee met een ride-out van een bevriende Vespaclub.

Als lid van Vespaclub Koksijde wordt u ook automatisch lid van Vespaclub België indien u zich lid maakt voor eind mei. (Vanaf november kan u zich lid maken voor het volgende werkingsjaar.) U ontvangt een sticker, patch en lidkaart en kan aan alle nationale clubrally's deelnemen. Van VCK ontvangt u tevens een sticker, patch en extra clubgadget. Jaarlijks is er een nieuwjaarsreceptie, enkele clubavonden en een fin-de-saison waarop u alle clubleden kan ontmoeten.

Lid worden van Vespaclub Koksijde kan door middel van het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier en is geldig na betaling van het lidgeld!

Personen die het inschrijvingsformulier versturen gaan automatisch akkoord met het Huishoudelijk Reglement van Vespaclub Koksijde.

Het lidgeld voor 2023 bedraagt  25 euro en is geldig voor het volledige kalenderjaar.
Na aanvaarding van uw lidmaatschap door het bestuur, ontvangt u een bevestigingsmail. Uw clubitems worden vervolgens bij de eerstkomende gelegenheid overhandigd.

Betaling van het lidgeld dient te gebeuren op het rekeningnummer van Vespaclub Koksijde,  Belfiusbank  BE92 0636 9905 8423, met vermelding van uw naam en “LIDGELD VCK2023”.

U kan ook steunend lid worden van Vespaclub Koksijde.

Dit betekent dat u geen Vespa heeft waarmee u kan meerijden op de ritten (min. 125cc), maar de club een warm hart toedraagt. U bent uiteraard steeds welkom op de club!

Ook als bijrijder dient u lidgeld te betalen indien u meermaals wenst mee te rijden achterop.

Veel van wat wij als club doen, zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze sponsors!

Wij wensen hen hiervoor dan ook uitdrukkelijk te bedanken!

Onze vereniging krijgt ook de steun van de gemeente Koksijde.

Ledengegevens worden opgenomen in een clubledenlijst. Alle persoonsgegevens worden omwille van privacyregels enkel in clubverband gebruikt. Persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven en zullen nooit gebruikt worden voor marketing- of andere publicitaire doeleinden.

VCKlogo2021 (1).png

Lid worden 2023