top of page

Leden Vespaclub Koksijde krijgen lidmaatschap Vespaclub België cadeau!

Bijgewerkt op: 8 dec. 2020

Ondertussen stromen de inschrijvingen voor het Vespaseizoen 2021 vlotjes binnen. (Er hebben zich reeds meer dan 25 vesparijders uit de streek ingeschreven om lid te worden van Vespaclub Koksijde.) Hiermee werden de verwachtingen ruimschoots ingelost en dit toont aan dat er in de streek van Veurne en Koksijde heel wat Vespisti bereid zijn af en toe eens samen een ritje te maken en ook deel willen uitmaken van de grote vespafamilie.


Vespaclub Koksijde werd pas recent opgericht en het is in deze coronatijden ook nog steeds wachten op die eerste groepsrit - ritten worden vooralsnog beperkt tot 4 personen - maar toch schonken heel wat vesparijders het vertrouwen aan het bestuur van de club door zich lid te maken voor het volgende seizoen.


Oorspronkelijk was het idee om in 2022 aan te sluiten bij de Belgische Federatie van Vespaclub België (VCB). Het was in deze vreemde tijden immers heel erg moeilijk in te schatten hoeveel leden een nieuwe Vespaclub aan zou kunnen trekken. Om lid te worden van Vespaclub België dien je als club onder andere minstens 25 effectieve leden te hebben. Als de lokale Vespaclub is aangesloten bij VCB, dan ontvangen alle leden naast een lidkaart en patch van VCB ook de mogelijkheid deel te nemen aan alle activiteiten van Vespaclub België en Vespa World Club. Zo waren er in september 2021 de Belgian Vespa Days in Doornik gepland, maar ook deze werden naar aanleiding van corona geannuleerd.


Lid worden van Vespaclub België kost 5 euro per aangesloten lid en is enkel mogelijk via je lokale Vespaclub. Bij de meeste lokale Vespaclubs wordt het VCB-lidmaatschap verrekend in het lidgeld. Gezien het vertrouwen dat door de vele vesparijders uit de streek aan Vespaclub Koksijde werd geschonken, besliste het bestuur dat van zodra er 35 betalende leden zijn, het lidmaatschap bij Vespaclub België automatisch gratis inbegrepen wordt in het lidmaatschap van 20 euro. We wachten dus niet tot 2022, maar willen al onmiddellijk ons engagement tonen en ons aansluiten bij Vespaclub België. Een leuk kerstcadeau om dat vreselijke jaar 2020 mee af te sluiten!


Lid worden van Vespaclub Koksijde kan via de website https://www.vespaclubkoksijde.be/lid-worden en hopelijk mogen we jou dan ook welkom heten in onze grote vespafamilie! Tot dan: hou het veilig.


Schreef jij je al in als lid van Vespaclub Koksijde, vergeet dan niet je lidmaatschap te bevestigen door het bedrag van 20 euro te storten op ons rekeningnummer BE92 0636 9905 8423. Enkel betalende leden komen in aanmerking voor lidmaatschap.


Meer info:


Rides, Friendships, Fun & Pride.


Tot binnenkort op één van onze clubactiviteiten!


Volg ons ook op Facebook of Instagram


118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
VCKlogo2021 (1).png
bottom of page